dijous, 7 de juny del 2012

L'acomadiament de l'Hort

Aquest comiat  l'hem fet el Jesús,el Javier i el Rubén , volem donar les gràcies
al Pitu  i a la Cristina per els bons moments que hem pasat amb vosaltres, adeú , fins un altre .

Som la Emma, la Judih i la Patricia, i el nostre comiat és: 
Ens agradat molt la assignatura del hort i esperem que a l'estiu algú se'n encuidi de tot el treball que em fet en tot el curs. Gràcies per ensenyar-nos a  plantar, a arrancar... 

Som la Judit, la Nerea i la Bea, m'ha agradat molt aquestos tres trimestres fent hort, hem fet de tot, plantat, regar, collir ens hem repartit la feina pero tothom ha fet de tot quina pena que ja s'acabi, m'ho ha passat molt bé, ja que es divertit i aprens moltes coses.

Som la Loli i la Blanca, ens ho em passat molt be aquest curs fent hort amb el Pitu i la Cristina , esperem que els d'alny que be tambe s'ho passin be en l'hort , Adeu !!
 


1 comentaris:

L'Esqueix ha dit...

Doncs si, s'acaba el curs i s'acaba l'hort. Si mirem enrere trobem que heu fet de tot: vam netejar l'espai, vam marcar les parades i els llocs per plantar, vam llaurar, sembrar, plantar, regar, arrecar moltes herbes, plantar una olivera i algunes plantes aromàtiques, collir verdures...
espero que tot això us hagi servit per algo. Almenys per trencar la rutina de les classes, o per fer-vos més concients que tot costa, que les cebes per menjar-les s'han de cuidar!
Doncs apa, que us vagi molt bé l'estiu i tot el que us vé per davant.

Ha estat un plaer compartir aquestes estones amb vosaltres.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright (c) 2010 EL NOSTRE HORT!. Design by WPThemes Expert
Themes By Buy My Themes And Cheap Conveyancing.